Utbildningar

FÖR DIG SOM ÄR EXPERT ELLER
HELT SAKNAR ERFARENHET AV FÖRÄNDRINGSARBETE

Vad du får när du beställer

  • Online utbildning i flera steg

    Inga resor. Inga andra kostnader. Gå utbildningen på kontoret, hemma eller varför inte i mobilen var du nu än råkar vara. 

  • Mallar, metoder och verktyg

    Du får färdiga mallar och tillgång till verktyg som du kan använda i din organisation för att uppnå förändringen. Allt detta utan att det behöver kostar dig en krona extra. 

  • Personlig hjälp av Matts

    Så länge ni avsätter de nödvändiga resurserna, kan vi garantera att du får svar och råd till ni uppnår resultat.  

OM DU ÄR NY TILL FÖRÄNDRINGSARBETE REKOMMENDERAR VI GRUNDKURSEN

Inga krav på tidigare erfarenhet. Allt du behöver är en Internetuppkoppling.
Du får tillgång till alla verktyg du behöver. 


ALLA VÅRA KURSER - ÄVEN SOM ONLINEUTBILDNINGAR

Plan för framgångsrik förbättringsledning

Lär dig hur du skapar grunden för ett framgångsrikt förbättringsarbete, med en tydlig plan för hur ni ska arbeta.

Kartlägg dina processer

Innan ni inleder förbättringen är det viktigt att förstå ert nuvarande läge. Med rätt förståelse blir kommande förbättring så mycket bättre.

Designa en kraftigt förbättrad verksamhet

Utbildning om hur ni skapar en kraftigt förbättrat framtida läge - en helt ny nivå i er verksamhet som minskar svinnet och ökar kundvärdet.

Införande av din förbättrade process

Arbetet är inte slut när man designat ett bättre flöde, utan det fortgår med ett kraftfullt införande i verksamheten.

Effektiv
Processledning

Led din process på det sätt som entusiasmerar ditt team, ger kunderna ökat värde och ger finansiell styrka

Mätning och uppföljning i en processorganisation

Med dessa teorier och tekniska stöd tar ni er digitalisering och processer till nästa nivå.

BPMN - Grunder

 

Att använda ett språk som fler kan förstå är avgörande om man vill nå fram med sitt budskap. Att då följa en standard när du ritar dina processer är en självklarhet.

Grunder i BPM,
BAM och RPA

Med dessa teorier och tekniska stöd tar ni er digitalisering och processer till nästa nivå.

 

 

Certifierad förbättringsledare

Den ultimata utbildningen där du lär dig att leda och genomföra förbättringsarbetet i vilken organisation som helst. Den innehåller allt ovan, och lite till...

SÄTT UPP OCH LED FÖRÄNDRINGSARBETET

Hur du sätter upp
och leder ett förbättringsinitiativ

Som chef och ledningsgrupp vill det till att sjösätta rätt grupp för uppgiften och att ge dem rätt förutsättningar, för att lyckas med förbättringsarbetet.

 

 

LEAN för tjänsteorganisationer

 

LEAN är vanligen sett för produktion, men faktum är att det är än mer viktigt i en tjänsteorganisation. Lär dig mer om LEANs 14 ledningsprinciper och hur ni kan använda dessa till er fördel.

Hur du skapar ett långsiktigt hållbart ledningssystem

Kvalitetsledning och verksamhetsstyrning är avgörande för att lyckas i en verksamhet. Här lär du dig hur ni för samman olika typer av förbättringsarbeten, så att de tillsammans skapar en helhet för er. 

Projektmodell och projektgenomförande - Grunder

Att förstå hur en projektmodell ser ut och hur man agerar i olika de olika styrande och ledande rollerna är avgörande för att lyckas med sin projektverksamhet.

Framgångsrik
projektplanering

 

Ett lyckat projekt börjar med en bra plan. Här lär du dig att skapa den eftersökta högkvalitativa projektplanen.

 

Att leda effektiva möten

 

Möten är en stor del av vår verksamhet. Att leda effektiva möten är en konst som innebär enorma besparingar och ökad glädje. Här lär du dig den konsten.

“Utbildningen gav mig möjlighet att se hur allt hänger ihop och hur man ringar in helheten ner till detaljnivå. Konkreta verktyg med mjuka värden hur man exempelvis applicerar till gruppen. 

Matts förmåga att tackla alla frågor där han skalar av till kärnan på ett systematiskt sätt ger en tydlighet när han knyter ihop sammanhanget och skapar en stark relation till gruppen och förtroende. Utbildningen gav verktygen att utgå ifrån kunden i fokus."

Helena Broberg, Förbättringsledare

“Matts fick mig till förståelsen hur saker och ting hänger ihop, där helheten visar att det ena inte utesluter det andra, utan hur allt vävs ihop.

 

Det är enkelt att arbeta med Matts och han är väldigt logisk där han förklarar på ett vettigt sätt som både inspirerar och är lyssnande. Ett bevis på det är hans enorma förmåga att få med sig folk. Han får oss att tänka framåt och på helheten. Genom den digitala utbildningen kan jag själv ta den tiden jag vill utan att vara styrd. Här kan jag och mina kollegor själv genomföra utbildningen och sedan samlas i grupp för att diskutera innehåll och lärdomar. 

 

Om du inte mött Matts tidigare så kommer du snart märka att han är medryckande, strukturerad och involverande på ett positivt sätt. Här kommer du att ryckas med för att vara delaktig. 

 

Känslan av effektivitet och lösningsfokus är framträdande och man vill verkligen vara delaktig i utbildningen och arbetet."

Anita Håkansson, Kvalitetssamordnare och verksamhetsdesigner